Open sollicitatie

De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Met een team van meer dan 50 medewerkers worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen banden verkocht en geleverd. Groei jij met ons mee?

 

Wil je graag bij ons aan de slag maar staat er geen passende vacature voor je tussen? Stuur dan een open sollicitatie. We kijken graag samen met jou hoe we je toch verder kunnen helpen! Wil je bij ons stagelopen? Neem een kijkje op onze stagepagina.

De Klok biedt jou:

  • Een leuke baan in een dynamische werkomgeving;
  • Een prettige werksfeer en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Banden- en Wielenbranche (www.bandencao.nl).

Bij De Klok Banden draait het niet alleen om banden maar meer om de mensen die het iedere dag weer mogelijk maken om alles op alles te zetten zodat de klanten beschikken over de gewenste banden. Het team bestaat uit gedreven personeelsleden, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Onze kernwaarden zijn open, gedreven, commercieel, pragmatisch en vooral enthousiast.

 

Onze ambitie kent geen grenzen. De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Naast de bekende merken voert De Klok Banden als exclusief importeur de bandenmerken GT Radial, Kumho Tyre, Nankang en Ovation.

 

Enthousiast? Solliciteer nu, wij maken graag kennis met je! Voor vragen mail je naar hr@deklokbanden.com.

Sollicitatieformulier

 

Kom jij ons team versterken?

 

 

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming

Locatie bedrijf