Magazijnmedewerker

De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import- en exportbedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Met een team van meer dan 50 medewerkers worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen banden verkocht en geleverd.

 

Wil jij werken bij een internationale onderneming met een ruime historie in de bandenbranche en wil jij deel uit maken van ons team van meer dan 50 medewerkers?

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste magazijnmedewerkers. Je maakt onderdeel uit van een leuk team van gemotiveerde collega’s en bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van banden. Ook het op locatie leggen en controle, behoren tot het takenpakket. Door deze werkzaamheden bouw je een gedegen kennis op, op bandengebied.

 

 

Wij zoeken een collega met de volgende kwalificaties:

  • Kan goed in teamverband werken;
  • Steekt fysiek goed in elkaar;
  • Wil graag kennis opdoen van autobanden;
  • Hij/zij kan secuur werken;
  • Magazijn ervaring is een pre;
  • Geen 09:00u tot 17:00u mentaliteit.

 

De Klok Banden B.V. biedt een marktconform salaris en mogelijkheid tot het opbouwen van extra vrije uren middels tijd voor tijd.

Wij staan ook open voor mensen die bijvoorbeeld een tussenjaar hebben.

 

Bij De Klok Banden draait het niet alleen om banden maar meer om de mensen die het iedere dag weer mogelijk maken om alles op alles te zetten zodat de klanten beschikken over de gewenste banden. Het team bestaat uit gedreven personeelsleden, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Onze kernwaarden zijn open, gedreven, commercieel, pragmatisch en vooral enthousiast.

 

Onze ambitie kent geen grenzen. De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Naast de bekende merken zoals Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Fulda, Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein, Uniroyal etc. voert De Klok Banden als exclusief importeur ook de bandenmerken GT Radial, Nankang, Nokian Tyres, Ovation, Sonar en Kumho Tyre.

 

Enthousiast? Solliciteer nu, wij maken graag kennis met je! Voor vragen mail je naar hr@deklokbanden.com

Sollicitatie formulier

Heb je belangstelling om ons team te versterken? Neem dan contact op met de heer Raymond Bal, telefoonnummer +31 (0) 186-630503 of mail naar raymond@deklokbanden.com

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming

Locatie bedrijf