GT Radial
Download assortiment met specificaties

GT Radial banden

De Klok Banden B.V is sinds 1994 importeur van GT Radial voor de Benelux.

 

GiTi is een wereldwijd automotive concern en al meer dan 60 jaar actief in banden. Als producent van onder andere het merk GT Radial, staat GiTi met 7 fabrieken in de top 10 van grootste bandenfabrikanten wereldwijd. GT Radial, meer dan 25 jaar in de markt actief, biedt als merk een zeer compleet assortiment in de zomer- en winterbanden en exporteert personenwagen-, bestelwagen-, en trailerbanden naar klanten in meer dan 130 landen wereldwijd.

 

Met state-of-the-art R&D capaciteiten, topkwaliteit producten gefabriceerd met behulp van Duitse machines, focust GT Radial zich op het bouwen van stabiele relaties met retail partners. De constante investering van GT Radial in ‘research and development’ met o.a. een ‘research and development’ center in Hannover, Europees testcentrum MIRA in de UK en Test World voor winterbanden in Finland heeft geleid tot ontwikkeling van banden die specifiek zijn gemaakt voor de Europese markt. GiTi is vastberaden om met GT Radial als gevestigde OE leverancier voor onder andere PSA en Renault te blijven groeien in de Europese vervangings- en OE markt.

Bekijk ons volledige GT Radial assortiment

Zomer

SportActive

Sportactive 2 GT Radial

SportActive 2

SportActive2 SUV GT Radial

SportActive 2 SUV

Champiro FE1

Sportactive suv GT Radial

SportActive SUV

Maxmiler Pro

Kargomax ST-4000

Kargomax ST-6000

All Season

Maxmiler AllSeason

Winter

WinterPro HP

WinterPro 2

Maxmiler WT2 Cargo

Winterpro2sport GT Radial

WinterPro 2 Sport

Winterpro2sport GT Radial

WinterPro 2 Sport SUV

Uw contactpersoon

De Klok Banden
Jerry Baan

Tel: +31 (0) 186-630513

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming