Over ons

De geschiedenis van De Klok Banden B.V. begint  in 1920 met het opstarten van een kolen- en transportbedrijf in Rotterdam, gevolgd door de bezorging van aardolieproducten in de jaren ’50 en ’60. Eind jaren ’60 is De Klok Banden gestart met een bandenspeciaalzaak.

Ook de jaren ’80 stonden in het teken van uitbreiding van de activiteiten binnen De Klok Banden. Een belangrijke stap werd gezet in 1982 met een groter pand voor De Klok Banden, een groothandel in personenwagen-, bestelwagen, 4×4/SUV, truck- en havenbanden in Oud-Beijerland, 15 km ten zuiden van Rotterdam.

Sterke groei in de jaren ’90 maakte nieuwbouw in Oud-Beijerland noodzakelijk. Met de uitbreiding van het magazijn in 2006 met een totale oppervlakte van ruim 25.000 m2, is De Klok Banden nog beter in staat alert te reageren op internationale ontwikkelingen in de bandenmarkt.

De eigen importmerken van De Klok Banden komen uit verschillende delen van de wereld en dat vergt voor elk merk op zich een specifieke aanpak in het internationale ‘zakendoen’.

Waarom kiezen voor De Klok Banden

Breed assortiment

Beste prijs kwaliteit

Uitstekende service

Eigen transport