Onze mensen

Graag stellen wij onze teams aan u voor. Iedereen staat dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies en service. Bij De Klok Banden B.V. hebben we een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan, u heeft tenslotte contact met onze mensen.

Inkoop

De inkoop van De Klok Banden is centraal geregeld. Team Inkoop verzorgt het volledige inkoop traject van klantcontact tot de volledige administratieve afhandeling. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij beschikken over de benodigde connecties waarmee u uw voordeel kunt doen. U kunt altijd met ons contact opnemen omtrent aanvragen en/of het aanbieden van premium brands.

– Dhr. H. Visser (Hugo)

Purchase Manager

IT/Marketing

Onze ICT strategie is gericht op innovatie waarbij wij complete IT oplossingen aanbieden die aansluiten op de vraag van onze klanten. Of het nu gaat om het uitwisselen van digitale gegevens, zoals actuele voorraden, artikelprijzen, facturatie of volledige koppelingen met eigen ERP systemen. Wij helpen uw e-business verder met onze jarenlange ervaring.

 

ICT /Applicatie manager

 

Onze afdeling Marketing is verantwoordelijk voor de organisatie en planning van beurzen, samenwerkingen, sponsorcontracten en advertenties. Daarnaast biedt de afdeling marketing ondersteuning bij het op maat aanleveren van drukwerk, promotiemateriaal, acties en aanbiedingen. Ook het uitzetten van online marketing strategieën en het beheren van social media activiteiten is hier een belangrijk onderdeel van.

 

-Dhr. G. de Reus (Gertjan)

Marketing

Logistiek

De afdeling logistiek streeft naar optimale productiviteit door de juiste processen te koppelen aan de flexibele instelling van de afdeling.  Dit wordt gerealiseerd in een nette, schone én veilige werkomgeving.

 

Door ons eigen wagenpark én ons ruime intermodale netwerk,  zijn wij in staat om onze producten op een snelle en efficiënte wijze wereldwijd bij onze klanten te bezorgen.

 

– Dhr. R. Bal (Raymond)
Manager Logistiek

Sales Benelux

Voor onze ‘thuismarkt’, de Benelux, is De Klok Banden exclusief importeur van: GT Radial, Kumho Tire, Nankang, Nokian Tyres, Ovation en Sonar.

 

Uiteraard levert De Klok Banden naast onze eigen merken, ook alle premium merken vanuit ons uitgebreide assortiment in Oud-Beijerland en/of via onze bevriende leveranciers binnen Europa. Zo kunnen wij altijd de juiste band voor de juiste prijs leveren.

 

Team Sales Benelux staat dagelijks voor u klaar om u te assisteren, adviseren en te begeleiden bij de aankoop van uw banden. Of het nu gaat om kruiwagen-, personenauto- of reachstackerbanden, bij ons krijgt u altijd een deskundig advies.

 

– Dhr. Z. Tkauz (Zvonko)
Manager Benelux

Benelux

Dhr. Z. Tkauz

zvonko@deklokbanden.com

Nederland

Dhr. M. Ruijter

merijn@deklokbanden.com

België en Luxemburg

Dhr. B. Diergaarde

bas@deklokbanden.com

Sales Export

De Klok Banden B.V. is internationaal actief. De premium merken verkopen we over de gehele wereld. De Klok Banden is importeur voor de merken Kumho, Nankang en Ovation in Duitsland.

 

Voor onze belangrijkste afzetmarkten beschikt De Klok over gespecialiseerde verkopers, die de markt kennen en de taal spreken. Persoonlijk contact is van groot belang. Bij De Klok gaat het om mensen en banden.

 

Kleine bestellingen binnen de Benelux via onze pakketservice verstuurd. Er wordt samengewerkt met vervoerders DPD en Parts Express. Via geautomatiseerde ordersystemen bestellen klanten eenvoudig hun banden waarbij de banden kunnen worden afgeleverd bij de eindgebruiker.

Frankrijk en Worldwide

Dhr. W. van der Heiden
wim@deklokbanden.com

Dhr. H. Visser
hugo@deklokbanden.com

Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

Dhr. A. Bisessar

amar@deklokbanden.com

Spanje, Portugal en Italië

Mevr. D. Novanti

dewi@deklokbanden.com