Download brochure met specificaties

Ovation banden

De banden van het merk Ovation worden geproduceerd door één van de grootste en snelst groeiende fabrieken in China. Met moderne productie technieken worden kwalitatief zeer goede banden geproduceerd tegen uitstekende, competitieve prijzen. Door middel van uitgebreide testprogramma’s worden de banden aan de strenge Europese regels onderworpen en doorstaan daardoor ruimschoots de certificering door o.a. RDW en TŰV.

 

Het assortiment van Ovation bestaat uit banden voor personen- en bestelwagens in alle segmenten. Ook voor caravans en trailers voorziet Ovation in de daarvoor speciaal ontwikkelde banden. Met 266 verschillende maten in zomerbanden wordt het grootste gedeelte van het wagenpark afgedekt. Ook de 53 maten in all-season voorzien in de snel groeiende markt voor automobilisten die met één set banden veilig het hele jaar door willen blijven rijden. Daarnaast is er een groot assortiment van 128 maten in winterbanden beschikbaar.

 

Door het uitgebreide assortiment in zomer, winter en all-season banden is Ovation een zeer populair merk bij onze nationale en internationale afnemers.

 

Enkele veel voorkomende reacties van gebruikers van Ovation zijn :

 

– “Een verrassend goede band voor een zeer aantrekkelijke prijs”

– “Mijn volgende set banden wordt zeker weer Ovation”

– “Ook voor mijn winterbanden kies ik voor Ovation”

 

De Klok Banden beschikt voortdurend over een ruime voorraad Ovation banden, zodat uw bestellingen snel en vakkundig bij u kunnen worden aangeleverd. Informeer ook naar het ruime assortiment in de speciaal voor Europa ontwikkelde vrachtwagenbanden!

Bekijk het volledige assortiment

All season

Zomer

Winter

Uw contactpersoon

De Klok Banden
Wim van der Heiden

Tel: +31 (0) 186-630506

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming