Stages

De Klok Banden B.V. is uitgegegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Met een team van meer dan 50 medewerkers worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen banden verkocht en geleverd. Groei jij met ons mee?

 

Stagelopen bij De Klok Banden? Dat kan. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht. Afstudeerstages, meewerkstages of meeloopstages. Het is allemaal mogelijk. We kijken graag samen met jou hoe we je verder kunnen helpen!

 

Wij zijn momenteel op zoek naar een:

Stagiair Implementatie EUDR – Ontbossingsverordening

De Klok biedt jou:

  • De kans om jezelf onder professionele begeleiding te ontwikkelen;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Stagevergoeding.

Bij De Klok Banden draait het niet alleen om banden maar meer om de mensen die het iedere dag weer mogelijk maken om alles op alles te zetten zodat de klanten beschikken over de gewenste banden. Het team bestaat uit gedreven personeelsleden, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Onze kernwaarden zijn open, gedreven, commercieel, pragmatisch en vooral enthousiast.

 

Onze ambitie kent geen grenzen. De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Naast de bekende merken voert De Klok Banden als exclusief importeur de bandenmerken GT Radial, Kumho Tyre, Nankang en Ovation.

 

Enthousiast? Solliciteer nu, wij maken graag kennis met je! Voor vragen mail je naar hr@deklokbanden.com.

Sollicitatieformulier

 

Kom jij ons team versterken als stagiair?

 

 

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming

Locatie bedrijf