Kumho tyre banden
Download brochure met specificaties

Kumho Tyre banden

De Kumho Tyre Company met hoofdkantoor in Seoul werd in 1960 opgericht en is vandaag met meer dan 60 miljoen verkochte banden en een jaarlijkse omzet van meer dan 2 miljard euro een van de meest toonaangevende bandenfabrikanten ter wereld.

 

Met meer dan 11.000 medewerkers wereldwijd ontwikkelt, produceert en distribueert Kumho voornamelijk banden voor auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Als globale speler beschikt Kumho over fabrieken in Korea, Vietnam, China en de VS. Daarnaast heeft Kumho onderzoeks- en ontwikkelingscentra in Korea, China, Europa en Noord-Amerika. Wereldwijd zijn banden van Kumho eerste montage bij merken als Mercedes-Benz, BMW, Audi, Mini, Volkswagen, Fiat, Seat, Škoda en de Koreaanse fabrikanten Hyundai en Kia.

 

Kumho is al jaren sponsor van diverse Europese voetbalclubs. In Duitsland is Kumho de officiële bandenpartner van Bayer 04 Leverkusen, in het VK van Tottenham Hotspur, in Tsjechië van FK Mladá Boleslav en in Zwitserland bij BSC Young Boys.

Bekijk ons volledige Kumho Tyre assortiment

All season

Solus 4S HA32

Solus 4s HA31

Solus Vier KH21

Summer

ECSTA KH11

ECSTA HM KH31

ECOWING ES31

ECOWING ES01 KH27

ECSTA LE Sport KU39

Winter

Wintercraft WP71

Wintercraft WS71

Wintercraft WP72

Wintercraft WP51

Winter PorTran CW51

Uw contactpersoon

De Klok Banden
Jerry Baan

Tel: +31 (0) 186-630513

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming