Kumho Tyre levert geluidsarme banden voor de nieuwe Kia EV6

Kumho OE KIA EV6

De Koreaanse bandenfabrikant mag, naast andere leveranciers, de nieuwe Kia EV6 uitrusten met twee loopvlakken, de Grugen HP71 in de maat 235/55 R19 101H en Ecsta PS71 in de maat 235/55 R19 105V. De Kia EV6 is het eerste volledig elektrische model van Kia!

 

Crugen HP71 en Ecsta PS71
De twee originele Kumho loopvlakken, Crugen HP71 en Ecsta PS71, zijn geoptimaliseerd voor de speciale vereisten van elektrische voertuigen op het gebied van rolweerstand, kilometerrendement en rijdynamiek. De banden zijn voorzien van K-Silent technologie, een speciale schuiminlage in de band die het geluidsniveau in de passagiersruimte met verscheidene decibels vermindert in vergelijking met standaardbanden. Met behulp van de K-Silent technologie en een polyurethaanspons aan de binnenzijde van het loopvlak worden deze trillingen geabsorbeerd en zorgen voor een veel aangenamer geluidsniveau in het voertuig.

 

K-Silent-technologie
Insoo Kim, Senior Vice President Kumho Tyre: “Met de K-Silent-technologie zijn we in staat om aan alle eisen te voldoen die worden gesteld aan duurzame mobiliteit. We zijn blij dat we de Kia EV6, Kia’s eerste volledig elektrische auto, ermee kunnen uitrusten. In lijn met onze slogan Your Smart Mobility Partner zullen we samen met onze klanten blijven groeien door geavanceerde technologieën te ontwikkelen en state-of-the-art banden te ontwerpen voor toekomstige voertuigen.”

 

Meer weten over Kumho? Ga hier naar onze merkpagina!