Kumho Ecsta HS51 wint Auto Bild Zomerbandentest 2021!

Kumho Auto Bild

In de grote Auto Bild Zomerbandentest 2021 behaalt de Kumho Ecsta HS51 in de maat 205/55 R16 91V de eerste plaats van in totaal 53 geteste banden en ontvangt de felbegeerde beoordeling UITSTEKEND.

 

De Kumho Ecsta HS51 blinkt vooral uit in de belangrijke disciplines als aquaplaning, handling, remmen en bochtenwerk in regenachtige omstandigheden maar ook maakt de Ecsta HS51 een overtuigende indruk op droog wegdek, en qua prijs-kwaliteitverhouding, met dit alles wint de Kumho Ecsta deze Auto Bild Zomerbandentest.

 

De testcoureurs van Auto Bild waren in alle regenachtige omstandigheden bijzonder onder de indruk van de Kumho band. Op het gebied van aquaplaning, handling, bochtenwerk en remmen was de Ecsta HS51 altijd een van de beste banden in het veld. Zelfs op droog wegdek haalde de Kumho zeer korte remafstanden en was hij ook een van de beste banden als het op wegligging aankwam.

 

 

Met meer dan 42.000 afgelegde testkilometers is de Kumho Ecsta HS51 een van de testbanden met de hoogste kilometrage en biedt daarmee de gebruiker een uitstekende prijs in combinatie met uitstekende rijeigenschappen.

 

Meer weten over Kumho? Ga hier naar onze merkpagina!

 

Bron: https://www.autobild.de/artikel/sommerreifen-test-5629291.html