(Junior) Operationeel Inkoper

accountmanager online business

Ben jij een enthousiaste (Junior) Operationeel Inkoper die met jouw vaardigheden onze sterke merken op de internationale bandenmarkt kan positioneren? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Als (Junior) Operationeel Inkoper krijg je de mogelijkheid om onze bandenmerken op de markt te brengen en verder uit te bouwen. Je belangrijkste doel is het versterken van de marktpositie van onze merken en het vergroten van hun zichtbaarheid naar onze klanten.

 

De rol van (Junior) Operationeel Inkoper binnen de Klok Banden B.V. biedt je de unieke kans om ‘ownership’ te nemen over toonaangevende bandenmerken. Als ambassadeur van jouw merkenportfolio ben je breed verantwoordelijk en fungeer je als het centrale aanspreekpunt voor zowel collega’s, klanten en fabrikanten. Je schakelt moeiteloos tussen de inkooptaken met de veelal Aziatische fabrikanten en de zichtbaarheid van onze merken op online platforms. De veelzijdigheid van je rol zorgt dagelijks voor nieuwe uitdagingen en biedt volop kansen voor jouw persoonlijke en professionele groei.

Jouw werkzaamheden:

Ontwikkelen en implementeren van merkstrategieën om de merkpositionering te verbeteren;

Analyseren van markttrends, concurrentie en consumentengedrag om kansen te identificeren en te benutten;

Bewaken van de voorraadaantallen en de omloopsnelheid van de banden;

Inprijzen van de banden en bewaking van de prijspositie;

Up-to-date houden van het aangeboden assortiment op diverse platforms;

Onderhouden van sterke relaties met leveranciers en andere externe partners.

Wat wij zoeken:

  • Je beschikt over MBO/HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskunde, international business of commerciële economie;
  • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om marktgegevens te interpreteren en om te zetten in bruikbare inzichten en acties;
  • Uitstekende kennis van het Office pakket, waarin kennis van Excel een belangrijke rol speelt;
  • Professionele beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van een extra andere taal is een pré.

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf;
  • Een positieve, informele werksfeer, met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (collectieve pensioenregeling, reiskostenvergoeding, kerstpakket, nieuwjaarsborrel etc.);
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Banden- en Wielenbranche (bandencao.nl).

 

Onze organisatie:

Bij De Klok Banden B.V. draait het niet alleen om autobanden, maar meer om de mensen die het iedere dag weer mogelijk maken om alles op alles te zetten, zodat onze klanten beschikken over de gewenste producten.

 

Ons bedrijf bestaat uit gedreven personeelsleden, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Onze kernwaarden zijn open, gedreven, commercieel en vooral heel enthousiast.

 

De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment en onze ambitie kent geen grenzen. Ben jij klaar om de eerste of volgende stap te zetten in je carrière als (Junior) Operationeel Inkoper?

 

Solliciteer nu, wij maken graag kennis met je! Heb je nog vragen over de vacature? Mail dan naar hr@deklokbanden.com

Sollicitatieformulier

 

Kom jij ons team versterken als (Junior) Operationeel Inkoper?

 

 

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming

Locatie bedrijf