Nieuwe GT Radial FE2 High Performance band

gt radial fe2

GiTi Tire introduceert de opvolger van zijn meest populaire band op de Europese markt. De GT Radial FE2 biedt een 15% kortere remafstand op nat wegdek en een verbetering van 12% op het gebied van weggedrag op nat wegdek ten opzichte van de Champiro FE1, ook biedt de band 7% betere weerstand tegen aquaplaning en levert 5% meer kilometrage.

 

Met deze vooruitgangen heeft de FE2 voor de gehele range een A label voor grip op nat wegdek en een B-C label voor de rolweerstand gerealiseerd.

 

De GT Radial FE2, die de Champiro FE1 vervangt, richt zich in de eerste plaats op compacte personenauto’s en gezinsauto’s en op kleine SUV’s en crossover-SUV’s.

 

De band zal in eerste instantie beschikbaar zijn in 17 maten van 15 t/m 18″, met snelheidsindexen van T- Y. Banden voor SUV-voertuigen dragen de SUV initialen op de zijwand om hun kernmarkt te benadrukken. Gedurende 2021 zijn er nog eens 25 extra maten gepland

 

 

 

GiTi Tire over de GT Radial FE2

Stefan Fischer, Giti Tire Europe: ‘De GT Radial Champiro FE1 is sinds zijn introductie in 2014 onze best verkopende band in Europa geweest en de FE2 zal ongetwijfeld minstens zo populair worden, aangezien hij superieur is aan elke kwalitatieve maatstaf.’

 

Meer weten over GT Radial? Ga hier naar onze merkpagina!