Download brochure met specificaties

Nokian Tyres banden

Nokian Tyres werkt constant aan de ontwikkeling van veilige, economische, comfortabele en milieuvriendelijke banden. De banden van Nokian Tyres zijn dan ook speciaal geschikt voor het rijden in veeleisende weeromstandigheden. Met zijn continue productontwikkeling streeft Nokian Tyres met name naar duurzame oplossingen voor veiligheid en het milieu. Het gehele productieproces wordt hierop aangepast.

 

Nokian Tyres is de enige bandenproducent in de wereld die gefocust is op producten en services, die veilig transport mogelijk maken in noordelijke omstandigheden. De innovatieve personen- en vrachtwagenbanden van het bedrijf worden voornamelijk op de markt gebracht in gebieden met sneeuw en sterk afwisselende seizoenen met veeleisende rijomstandigheden. Nokian Tyres ontwikkelt zijn producten met als doel duurzaamheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid gedurende de levenscyclus van de band.

 

De banden van Nokian Tyres worden geproduceerd in de fabrieken in Nokia, Finland en in Vsevolozhsk, Rusland.

Bekijk het volledige assortiment

Zomer

Nokian Wetproof

Nokian Powerproof

Nokian Rotiiva HT

Nokian Rotiiva AT

Nokian Rotiiva AT Plus

Nokian Rockproof

All weather

Nokian Weatherproof

Nokian Weatherproof SUV

Nokian Weatherproof C

Winter

Nokian Snowproof

Nokian Snowproof P

Nokian WR A4

Nokian WR D4

Nokian WR D3

Nokian WR SUV 3

Nokian WR C3

Nokian WR SUV 4

Uw contactpersoon

De Klok Banden
Zvonko Tkauz

Tel:+31 (0) 186-630510

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming

“Laatst reed ik met Mika Hakkinen op de Spielberg Red Bull Ring in Oostenrijk. Bij een snelheid van rond de 250 kilometer per uur vroeg ik hem naar de grip van de Nokian Tyres. “Amazing grip and no surprises” aldus Hakkinen. En vooral dat laatste, no surprises, daarvan dacht ik; Ja, ik ben zelf ook nog nooit in een situatie terecht gekomen waarbij de Nokian banden niet deden wat ik verwachtte.

Sterker nog, ze blijven mij positief verbazen. Jaarlijks maak ik veel kilometers, niet alleen in de Benelux, maar ook naar verschillende wintersportgebieden van Europa. De weer- en rijomstandigheden verrassen mij nooit, niet in de zomer of in de winter. Ik kan namelijk altijd vertrouwen op de veilige banden van Nokian Tyres en profiteer maximaal van de uitstekende prestaties, ook onder extreme weersomstandigheden.”

– Zvonko Tkauz –