Heftruckchauffeur

                                 

De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import- en exportbedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Met een team van meer dan 50 medewerkers worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen banden verkocht en geleverd.

Baan in de logistiek? Of je nu een tussenjaar hebt, op zoek bent naar een bijbaan of gewoon een fulltimefunctie?  Met een magazijnoppervlakte van 25.000 m² is er bij De Klok Banden B.V. altijd voldoende werk!

 

Je maakt als heftruckchaffeur onderdeel uit van een leuk team gemotiveerde collega’s en bent verantwoordelijk voor het verplaatsen en opslaan van kooien met autobanden. Het betreft secuur werk waarbij de kooien met beleid worden geplaatst in ons magazijn.

 

 

 

Wie ben jij?

Je hebt aantoonbaar ervaring als Heftruckchauffeur;

Je woont in de omgeving van Oud-Beijerland of hebt vervoer om op de werklocatie te komen;

Je hebt een proactieve werkhouding.

Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.

Wat bieden wij?

Een leuke fulltime of parttimefunctie in een dynamische werkomgeving;

Een prettige werksfeer en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;

Vrijdagmiddagborrel, BBQ, kerstborrel en andere uitjes;

Een marktconform salaris volgens de CAO Banden- en Wielenbranche (www.bandencao.nl).

Bij De Klok Banden draait het niet alleen om banden maar meer om de mensen die het iedere dag weer mogelijk maken om alles op alles te zetten zodat de klanten beschikken over de gewenste banden. Het team bestaat uit gedreven personeelsleden, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Onze kernwaarden zijn open, gedreven, commercieel, pragmatisch en vooral enthousiast.

 

Onze ambitie kent geen grenzen. De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Naast de bekende merken voert De Klok Banden als exclusief importeur ook de bandenmerken GT Radial, Kumho Tyre, Nankang en Ovation.

 

Enthousiast? Solliciteer nu, wij maken graag kennis met je! Voor vragen mail je naar hr@deklokbanden.com.

Sollicitatie formulier

Kom jij ons team versterken als heftruckchaffeur?

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming

Locatie bedrijf