Supply chain stage

De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import- en exportbedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Met een team van bijna 100 medewerkers worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen banden verkocht en geleverd.

 

Door een overname is het noodzaak dat producten uit ons warehouse in Moerdijk geïntegreerd worden in de voorraad van het warehouse Oud-Beijerland. Om dit te realiseren wordt het warehouse in Oud-Beijerland uitgebreid en opgeleverd voorjaar 2023. Hoe wij deze integratie het beste kunnen laten verlopen ga jij onderzoeken! Hierbij moet er rekening gehouden worden met bepaling van het totaal volume en aantal SKU’s, optimalisatie van benodigde ruimte en locaties en aanpassingen ter voorbereiding van de huidige IT structuur. Op dit moment worden de warehouses namelijk aangestuurd door twee verschillende logistieke infrastructuren. Kortom, een erg breed vraagstuk.

Wij vragen:

Een zelfstandige en onderzoekende werkhouding;

Je durft zelf verbeteringen voor te stellen en bent analytisch sterk;

Je volgt een hbo studie in de richting van Supply Chain, Logistiek of een andere gerelateerde opleiding:

Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.

De Klok biedt jou:

  • Een breed vraagstuk waar veel aspecten van supply chain aan bod komen;
  • De kans om jezelf onder professionele begeleiding te ontwikkelen;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Stagevergoeding.

 

Bij De Klok Banden draait het niet alleen om banden maar meer om de mensen die het iedere dag weer mogelijk maken om alles op alles te zetten zodat de klanten beschikken over de gewenste banden. Het team bestaat uit gedreven personeelsleden, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Onze kernwaarden zijn open, gedreven, commercieel, pragmatisch en vooral enthousiast.

 

Onze ambitie kent geen grenzen. De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Naast de bekende merken voert De Klok Banden als exclusief importeur ook de bandenmerken GT Radial, Kumho Tyre, Nankang, Nokian Tyres, Ovation en Sonar.

 

Enthousiast? Solliciteer nu, wij maken graag kennis met je! Voor vragen mail je naar hr@deklokbanden.com.

Sollicitatie formulier

 

Kom jij ons team versterken als supply chain stagiair?

 

 

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming

Locatie bedrijf