Download assortiment met specificaties

Kenda banden

De Klok Banden B.V. importeert het Taiwanese bandenmerk Kenda voor de Benelux-landen en Duitsland.

Kenda Rubber biedt wereldwijd een breed assortiment in banden voor auto’s, aanhangers, ATV voertuigen en is ook één van de grootste producenten ter wereld van fietsbanden. De banden van Kenda worden geproduceerd in fabrieken in Taiwan, China, Indonesië en Vietnam en Kenda beschikt over technische centra in Azië, Europa en Noord-Amerika.

Kenda biedt de veeleisende Europese markt een compleet assortiment in zomer- en winterbanden. Binnenkort zal ook de all-season band worden geïntroduceerd. Met meer dan 300 mensen werkzaam op de R&D afdeling, ontwikkelt Kenda een technisch hoogwaardig product wat zich kan meten met de gerenommeerde merken binnen Europa. De banden doorstaan de extreme testen in het hoge Finse Lapland tot en met de hitte in Zuid-Spanje.

Kenda heeft sterke automotive partners zoals Toyota en Honda voor de Aziatische markt. De kwaliteit van de banden wordt hierdoor voortdurend gewaarborgd en krijgen de gebruikers van Kenda uitstekende waar voor hun geld.

Bekijk ons volledige Kenda assortiment

Uw contactpersoon

De Klok Banden
Chris Rechmann

Tel: +31 (0) 186-630104
kenda@deklokbanden.com

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming