Customer service medewerker/receptionist

De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import- en exportbedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Met een team van bijna 100 medewerkers worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen banden verkocht en geleverd.

 

Word jij blij van tevreden klanten en heb jij een echte “waar kan ik u mee van dienst zijn” instelling? Is het verlenen van service en het aandragen van oplossingen jouw tweede natuur?

 

Als medewerker customer service/receptionist ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van vragen en/of klachten van onze klanten. Je fungeert hierbij als de spil tussen de klant en de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf, zoals logistiek, sales en administratie. Je schakelt snel met diverse leveranciers en je biedt passende oplossingen voor mogelijke logistieke en administratieve processen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse facturatie.

Jouw verantwoordelijkheden:

het uitvoeren van diverse receptie gerelateerde werkzaamheden, zoals het beantwoorden van de telefoon en het beheren van de mailbox;

Het maken van retour-, nalever- en omruilopdrachten;

Het informeren van klanten over aanlevertijden van zendingen;

Verzorgen van de dagelijkse facturatie.

Wij vragen:

Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau;

Ervaring in een soortgelijke functie;

Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal;

Een probleemoplossend vermogen en servicegerichte instelling;

Een positieve en proactieve houding;

Ervaring met MS Office applicaties.

De Klok biedt jou:

  • Een leuke fulltime functie in een dynamische werkomgeving;
  • Een prettige werksfeer en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Banden- en Wielenbranche (www.bandencao.nl).

 

Bij De Klok Banden draait het niet alleen om banden maar meer om de mensen die het iedere dag weer mogelijk maken om alles op alles te zetten zodat de klanten beschikken over de gewenste banden. Het team bestaat uit gedreven personeelsleden, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Onze kernwaarden zijn open, gedreven, commercieel, pragmatisch en vooral enthousiast.

 

Onze ambitie kent geen grenzen. De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Naast de bekende merken voert De Klok Banden als exclusief importeur ook de bandenmerken GT Radial, Kumho Tyre, Nankang, Nokian Tyres, Ovation en Sonar.

 

Enthousiast? Solliciteer nu, wij maken graag kennis met je! Voor vragen mail je naar hr@deklokbanden.com.

Sollicitatie formulier

 

Kom jij ons team versterken als fulltime customer service medewerker/receptionist?

 

 

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming

Locatie bedrijf