Boekhoudkundig medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, boekhoudkundig sterke collega met minimaal mbo werk -en denkniveau en/of enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Naast een goede kennis van het vak bezit je een goede gebruikerskennis van het Microsoft Office pakket.

 

Als boekhoudkundig medewerker werk je in een team van collega’s, maar zorg je zelfstandig voor de uitvoering van de hele financiële administratie van De Klok Banden B.V. Dit doe je door een juiste, tijdige en volledige vastlegging van alle financiële mutaties en beheersing van het grootboek. Dit bepaalt de kwaliteit van de administratie. Je bent verantwoordelijk voor een juiste vastlegging van de geldstromen binnen het bedrijf. Je zorgt tevens dat alle goederenfacturen op een correcte en efficiënte manier afgehandeld en afgestemd worden met de goederenontvangst. Je bent in deze functie tevens verantwoordelijk voor het tijdig verwerken en betaalbaar stellen van kosten- en investeringsfacturen.

Je beschikt over:

een afgeronde mbo-opleiding bedrijfsadministratie niveau 4

administratieve vaardigheid, goede kennis van het Microsoft Office pakket

een analytisch, cijfermatig en accuraat vermogen

Wij vragen:

geen 9 tot 5 mentaliteit

goede beheersing van de Nederlandse taal

beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré

goede communicatieve vaardigheden

Over De Klok Banden B.V.

De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import/exportbedrijf met een uitgebreid bandenassortiment. Naast de bekende merken zoals Bridgestone, Continental, Dunlop, Michelin, Pirelli, Vredestein etc. voert De Klok als exclusief importeur ook de bandenmerken Accelera, GT Radial, Nankang, Nokian Tyres en Ovation.

Sollicitatie formulier

Herken jij jezelf in deze functie en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief en je complete cv naar marcel@deklokbanden.com t.a.v. dhr. M.W. Prins

Locatie bedrijf