Accountmanager online business

De Klok Banden B.V. is een snelgroeiende importeur van banden voor zowel personen- en bestel- auto’s als trucks. Met een team van bijna 100 medewerkers worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen banden verkocht en geleverd. Als gevolg van de groei zoeken we momenteel een accountmanager online business.

 

Ben jij iemand met een commerciële instelling en een proactieve houding; heb jij ervaring met het verkopen van online oplossingen en ben jij iemand die goed kan communiceren met klanten en collega’s, dan zoeken wij jou!

 

Als fulltime accountmanager online business zorg je onder andere voor de dagelijkse internet verkopen via de online platforms. Daarbij ben je verantwoordelijk voor zowel online omzetdoelstellingen als voor klanttevredenheid. Dit betekent dat je je bezig houdt met het uitbouwen, vormgeven en optimaliseren van het saleskanaal. Je bent in staat om de online kanalen te analyseren en in te spelen op veranderingen in de markt.

 

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

het verhogen van de salesaantallen bij bestaande en nieuwe klanten;

het bewaken van het salesbudget;

het optimaliseren van het aanbod naar de platforms;

het analyseren van de markt m.b.t. vraag, aanbod en pricing.

Wij vragen:

een commerciële instelling en een proactieve houding;

uitstekende kennis van het Office pakket;

het vermogen om gemaakte analyses om te zetten in commerciële acties;

uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het is een pre wanneer je ook de Duitse of Franse taal beheerst.

De Klok biedt jou:

  • een leuke baan in een dynamische werkomgeving;
  • de gelegenheid jouw sterke eigenschappen verder te ontplooien;
  • een marktconform salaris volgens de CAO Banden- en Wielenbranche (www.bandencao.nl).

 

Bij De Klok Banden draait het niet alleen om banden maar meer om de mensen die het iedere dag weer mogelijk maken om alles op alles te zetten zodat de klanten beschikken over de gewenste banden. Het team bestaat uit gedreven personeelsleden, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Onze kernwaarden zijn open, gedreven, commercieel, pragmatisch en vooral enthousiast.

 

Onze ambitie kent geen grenzen. De Klok Banden B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevend import-export bedrijf met een zeer uitgebreid bandenassortiment. Naast de bekende merken zoals Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Fulda, Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein, Uniroyal etc. voert De Klok Banden als exclusief importeur ook de bandenmerken GT Radial, Nankang, Nokian Tyres, Ovation, Sonar en Kumho Tyre.

 

Enthousiast? Solliciteer nu, wij maken graag kennis met je! Voor vragen mail je naar hr@deklokbanden.com.

Sollicitatie formulier

Ben jij die ambitieuze en gemotiveerde Accountmanager Online Business die ons team komt versterken?

 

 

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Klok Banden B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemming

Locatie bedrijf